• zonnebanken

Zonnebank in Westland

Professionele
begeleiding
Uitgebreide
wellness
gratis proefweek
fitness

Verantwoord zonnen onder de zonnebank doe je bij Avilas in Westland. Kies voor enkel een bezoek aan onze zonnebanken of combineer deze met een dag naar de sauna, een middag naar de sportschool of een volledig beauty arrangement. Wat voor mogelijkheden er allemaal zijn, lichten we graag telefonisch voor u toe.

Met een mooie teint de zomer in door de zonnebank in Westland

Wil jij graag een bruine teint? Niet alleen in de zomer, maar ook tijdens de koudere winterdagen? Dan doet het je goed om de thermen in Naaldwijk te bezoeken. In de gemeente Westland kom je het hele jaar door heerlijk tot rust onder de zonnebank. De twee zonnebanken hebben ieder 48 buizen en 4 gezichtsbruiners, waardoor je snel een kleurtje opdoet.

Verantwoord zonnen met de producten van Australian Gold

Een bruin kleurtje wil natuurlijk iedereen. Maar als je onder de zonnebank gaat, wil je er wel van verzekerd zijn dat je verantwoord bruin wordt. Daarom duurt een zonnebad bij ons 15 minuten. Wil je toch het bruiningsproces versnellen? Dan adviseren wij om een van onze producten van Australian Gold te gebruiken. Het product zorgt voor een intensieve bruining en verzorgd jouw huid intensief, waardoor je veroudering voorkomt.

Met korting onder de zonnebank

Wist je dat je als vaste klant profiteert van een aantrekkelijk spaarsysteem? Bij ieder bezoek aan ons wellness- en fitnesscentrum ontvang je namelijk 10 punten door jouw pasje te registeren. Na 10 bezoeken ontvang je 20% korting op het gebruik van een zonnebank. Je kunt een bezoek aan de zonnebank bij ons in Westland ook combineren met bijvoorbeeld het nemen van een stoombad of een massage. Of ga in een infrarood sauna en kom tot volledige ontspanning! Het aanbod van Avila is enorm. Voor vragen over onze faciliteiten staat ons team in Westland je graag telefonisch te woord. Je bereikt ons via 0174-640828.

Ervaar het zelf: Gratis Proefweek

Wil jij zelf ervaren hoe het is om te sporten bij Avilas Naaldwijk? Meld je dan snel aan voor de Gratis Proefweek door onderstaand formulier in te vullen.

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Nieuwsbrief 14 oktober 2020

    Beste leden , Nieuwe maatregelen COVID-19 We hebben weer een paar ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Fitness

  Fitness

  Sportschool Avilas helpt je aan een gezonder lichaam en een beter figuur. Nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek!

  Lees meer
 • Thermen

  Thermen

  Waan uzelf in een wereld van rust en ontspanning in het saunacomplex van Avilas in Naaldwijk.

  Lees meer
 • Beautysalon

  Beautysalon

  Verwen jezelf en jouw partner met een beauty arrangement. Een heerlijk dagje helemaal tot rust komen bij Avilas beautysalon.

  Lees meer