Nieuwsbrief september 2020

 

 

Avilas Nieuwsbrief 

 

Beste Leden,

Wat een plezier en lol geeft het ons weer om te zien hoe onze leden weer genieten van alle sportactiviteiten die wij op dit moment kunnen aanbieden.

Niet alleen sporten maar ook de sociale contacten hebben jullie maar ook zeker wij gemist wat fijn dat jullie er weer zijn.

Nog lang niet al onze leden hebben de draad weer opgepakt terwijl we toch alweer 2 maanden open zijn na een periode van 3 maanden gedwongen Corona sluiting.

De vakantie en het mooie weer zullen hier zeker een ook rol in gespeeld hebben.

Hopelijk pakken jullie na  de vakantie met zijn allen de draad weer op om de vakantie kilo’s / corona kilo’s er weer af te trainen.

Voor de Corona hoef je niet weg te blijven blijf wel weg als je een van de vragen van de check lijst van het R.I.V.M met ja moet beantwoorden. Wij doen er alles aan om onze club corona proef te houden d.m.v. een schoonmaak setje wat iedereen mee krijgt bij de entree zodat je zelf schoon kan maken wat je gaat gebruiken en heb je veel op een cardio toestel gezwete dan maak je het aan het einde ook weer schoon. Het is goed om te zien dat de leden zich goed houden aan deze regel.

Verder hebben we de tent die vanaf 22 mei al buiten staat nog buiten staan en als het aan ons ligt blijft deze ook nog even staan tot met vrijdag 11 september om de 1,5 meter te kunnen blijven garanderen. Na 11 september gaan we de toestellen die nu in de tent staan tijdelijk verplaatsen naar de relax ruimtevan de sauna. Ook de buiten lessen blijven op het rooster staan tot en met 11 september en zullen alleen met regen verplaats worden naar binnen. Kijk voor het actuele rooster en openingstijden op onze app of website. Nieuw op ons rooster zijn de Bootcamp lessen op maandag om 18.30 uur en woensdag om 20.00 uur en de Body Balance les op dinsdagavond om 20.00 uur.  Ook het reserveren van de lessen en de fitness via de app gaat uitstekend. Heb je hier moeite mee of lukt het niet, neem dan contact met ons op, wij zorgen dat je ongestoord en zonder zorgen kan sporten.

Helaas hebben we door de Corona en zijn regelgeving moeten doen besluiten om de sauna en het zwembad  gesloten te houden tot zeker 1 december. Hoe goed we ook ons best hebben gedaan en geprobeerd hebben om  het kostendekkend te krijgen helaas lukt het ons niet. De kosten zijn te hoog en het aantal bezoekers blijft door de Corona regelgeving te laag. 

Doordat we de sauna en het zwembad gesloten moeten houden is het ook nog niet mogelijk om de douches te gebruiken. De oorzaak hiervan is het leidingstelsel (douches sauna) deze staan stil. Hierdoor ontstaan de zogenaamde dood leidingen en in deze dood leidingen groeit ongestoord de  legionella bacterie en naast de Corona kunnen we dit zeker niet hebben.  Daarom blijven de douches helaas nog gesloten. Zodra we hier verandering in kunnen brengen laten we dit zo snel mogelijk aan jullie weten.

 

Met sportieve groeten,

Team Avilas.

Nieuws

 • Nieuwsbrief september 2020

      Avilas Nieuwsbrief    Beste Leden, Wat een plezi...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Fitness

  Fitness

  Sportschool Avilas helpt je aan een gezonder lichaam en een beter figuur. Nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek!

  Lees meer
 • Thermen

  Thermen

  Waan uzelf in een wereld van rust en ontspanning in het saunacomplex van Avilas in Naaldwijk.

  Lees meer
 • Beautysalon

  Beautysalon

  Verwen jezelf en jouw partner met een beauty arrangement. Een heerlijk dagje helemaal tot rust komen bij Avilas beautysalon.

  Lees meer