Nieuwsbrief 14 oktober 2020

 

Beste leden ,


Nieuwe maatregelen COVID-19

We hebben weer een paar bewogen dagen achter de rug in de opmaat naar de persconferentie van dinsdagavond. Met besmettingscijfers van het virus die de pan uitstijgen en regio’s die rood kleuren, is het altijd weer spannend welke maatregelen het kabinet neemt en hoe het de branche gaat raken. 
 
Inmiddels is het goede nieuws dat we open mogen blijven. Dat we door kunnen gaan met werken aan de gezondheid, vitaliteit en weerbaarheid van onze leden. Dat is het goede nieuws en een duidelijke boodschap. Dat zien we als een groot compliment aan ons en onze leden. 
 
Als uitgangspunt is het belangrijk dat we op dit moment en tot nader bericht de 1,5 meter en loop route waarborgen. Voor de zalen geldt een maximum van 30 personen per ruimte zoals wij nu de lessen kunnen we dit dus gewoon voortzetten. De overheid ziet fitness namelijk als een individuele activiteit. Oftewel: een groepsles bestaat uit 30 individuen en niet uit een team van 30 mensen.
Hoe de overheid vervolgens aankijkt naar de groepsgrootte bij een buitentraining voor volwassenen, moet nog verder onderzocht worden. Het lijkt er namelijk op dat een bootcamp instructeur niet met een grote groep kan sporten, maar met een paar groepen van 4 mensen die voldoende ruimte houden zou wel mogen? Nogmaals: hier komen we later op terug.  
 

De overheid verwacht ook dat we de kleedkamers en de Horeca sluiten. Vanaf donderdag 15 oktober blijft dus de kleedkamer zoals het was n.l. een garderobe en is de Horeca helaas gesloten. Een vervelende maatregel voor u en ons omdat we dit sociale stukje erg zullen missen.
Natuurlijk kunt u wel een Take Away drankje verkrijgen.

De maatregelen die gelden zullen rond 27 oktober geëvalueerd gaan worden. We hopen nogmaals dat we met elkaar snel de besmettingscijfers omlaag kunnen brengen. Laten we als branche ook meehelpen door in fitnesscentra nauwgezet deze regels van de overheid te volgen en er met elkaar voor zorgen dat de branche niet harder geraakt wordt.


Met vriendelijke groet,

Team Avilas

Nieuws

 • Nieuwsbrief 14 oktober 2020

    Beste leden , Nieuwe maatregelen COVID-19 We hebben weer een paar ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Fitness

  Fitness

  Sportschool Avilas helpt je aan een gezonder lichaam en een beter figuur. Nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek!

  Lees meer
 • Thermen

  Thermen

  Waan uzelf in een wereld van rust en ontspanning in het saunacomplex van Avilas in Naaldwijk.

  Lees meer
 • Beautysalon

  Beautysalon

  Verwen jezelf en jouw partner met een beauty arrangement. Een heerlijk dagje helemaal tot rust komen bij Avilas beautysalon.

  Lees meer