Avilas nieuwsbrief 14 november 2020

Naaldwijk, 14 november 2020

 

Beste sporter,
 

Na vele geweldige jaren nemen wij binnenkort afscheid van jou als gewaardeerd lid van onze sportschool. Vanaf 15 november 2020 zijn jullie welkom om te trainen bij The Fitness Experience Naaldwijk (TFE) en
Lasciva More & Outdoor. Wij zijn van mening dat The Fitness Experience en Lasciva More & Outdoor de beste partners zijn om je bij aan te sluiten en dat dankzij hen er nog een mooi aanbod aan fitness en groepslessen gegarandeerd kan worden in deze mooie wijk en gemeente. Verderop in deze brief zullen wij wat meer vertellen over de werkwijze als je wilt trainen bij deze clubs en wat zij je allemaal kunnen bieden.

 

Hoe kan je vanaf 15 november bij The Fitness Experience trainen?

Op vertoon van de Avilas ledenpas krijg je toegang tot The Fitness Experience. Hier kan je dan gratis trainen tot 15 december 2020. Bij de eerste komst zullen de medewerkers van The Fitness Experience jou wel vragen om een lidmaatschapskeuze te maken, dit is geheel zonder verplichtingen. Mocht het je uiteindelijk toch niet bevallen dan kan je het lidmaatschap annuleren door dit schriftelijk voor 15 december 2020 door te geven. Mocht je hulp nodig hebben bij de keuze van jouw lidmaatschap dan staan de medewerkers van The Fitness Experience voor je klaar om je te adviseren.

 

The Fitness Experience heeft abonnementen per 3 perioden, 13 perioden en 26 perioden (1 periode = weken). Hoe langer je lid wordt, des te goedkoper de contributie wordt, maar dat is logisch. Daar wij veel 1x per week lidmaatschappen hebben, hebben we gevraagd of die leden dit ook kunnen afsluiten.

Hier is positief op gereageerd en allen voor de leden die nu een 1x per week lidmaatschap hebben, wordt een uitzondering gemaakt en die kunnen gewoon een 1x per week lidmaatschap afsluiten.

 

Naast dat je tot 15 december 2020 gratis gebruik kunt maken van de faciliteiten van The Fitness Experience hebben zij nog een mooie aanbieding bij het afsluiten van een lidmaatschap:

 

 • Kies een 1-jarig abonnement en sport 4 weken GRATIS
 • Kies een 2-jarig abonnement en sport 4 weken GRATIS
 • Verder betalen jullie geen startkosten en inschrijfgeld.
 • Daar het lidmaatschap pas 28 december 2020 ingaat, kan je indien je niet geannuleerd hebt ook nog gratis doortrainen tot 28 december 2020.

 

Verder geeft The Fitness Experience ook nog 10% korting op alle lidmaatschappen voor studenten (t/m 24 jaar) en voor leden boven de 60.

Wil jij alvast een afspraak maken voor je eerste training bij The Fitness Experience om uitleg over de fitness toestellen te krijgen, dan kan je bellen naar 0174 638 600.

 

Avilas medewerkers naar The Fitness Experience

Bianca Krielaart gaat vanaf 1 januari 2020 bij The Fitness Experience aan de slag als Allround Fitness Medewerker en als Groepsles-coördinatrice. Vanaf 15 november zal je haar al regelmatig zien om iedereen een veilig gevoel te geven en wegwijs te maken. Daarnaast vinden er momenteel gesprekken plaats om met nog 1 of 2 medewerkers een samenwerking aan te gaan. Hoe dit afloopt kunt u daar ter plekke vernemen.

 

Hoe zit het met de coronavoorzorgsmaatregelen?

Bij The Fitness Experience train je in een veilige en schone omgeving! Reserveren voor een fitnessmoment of groepsles is verplicht. Dit kan via www.thefitnessexperience.nl.

 

Wat heeft The Fitness Experience allemaal te bieden?

The Fitness Experience heeft een ruim aanbod op het gebied van fitness, groepslessen en wellness.

 • Naast de reguliere krachttoestellen van Nautilus, hebben zij sinds een aantal jaar ook het revolutionaire eGym-cirkel. Dit zijn volautomatische toestellen die zorgen dat je veilig, makkelijk en afgestemd op jouw behoeften traint. Daarnaast hebben ze afgelopen januari de meest High-Tech cardiotoestellen aangeschaft van Matrix die kunnen koppelen met de eGym. Verder hebben zij nog een grote functionele ruimte met free weights, ruimte voor vrije oefeningen, functionele trainingen en grondoefeningen.
 • De groep lesroosters van Avilas en TFE worden momenteel naast elkaar gelegd om er 1 goed rooster van te maken. Wellicht zullen er lessen bijkomen en misschien 1 of 2 lessen vervangen worden. Al met al om zo veel mogelijk uren en lessen in stand te houden. Helemaal hetzelfde zal helaas niet lukken.

 

 • Bij The Fitness Experience kun je genieten van een welverdiend saunabezoek, je kan lekker onder de zonnebank of genieten van een lekker gratis bakje koffie of thee in hun koffiecorner Zo combineer je inspanning met ontspanning op dezelfde locatie, wel zo makkelijk.

 

 

Heb je nog vragen?

Blijf er niet mee rondlopen en kom naar The Fitness Experience. Daar staan de medewerkers van je graag te woord om jouw vragen te beantwoorden. Avilas is blij dat deze prachtige club bereid is om de voortgang van Avilas enigszins in stand te houden, door haar leden een maand lang de mogelijkheid te geven om bij hen te trainen en een mooie aanbieding te geven om met z’n allen klant te worden en de Avilas sfeer enigszins aangepast door te zetten. Zij kijken ernaar uit om jou zo snel op de club te mogen verwelkomen!

 

Hoe kan je vanaf 20 november bij Lasciva More & Outdoor trainen?
Op vertoon van uw Avilas pas bij de balie van zwembad de Hoge Bomen kan je gebruik maken van de kleedkamers, toilet en lockers werken met muntje van € 0,20 . U loopt terug richting de balie en komt via de zij- uitgang bij Lasciva More & Outdoor terecht. Hier kunt u tot 15 december 2020 gebruik maken van de sportactiviteiten die Lasciva More & Outdoor biedt. Hierna volgt een abonnement naar keuze en wordt de nieuwe app en website geïntroduceerd. Bij Lasciva More & Outdoor kunt u ook terecht voor sportmassages, sportvasten, personal training en lifestyle coaching.

De locatie is geheel overdekt en aan 1 kant is er een open verbinding. Er zijn infrarood heaters opgehangen, welke bij de warming up en cool down voor een prima temperatuur zorgen. De spiegels worden dit weekend bevestigd waarna het Crossfit rek geplaatst kan worden, de Spinningfietsen, Body Pump materialen  en losse materialen volgen.

Zodra wij weer toestemming krijgen om groepslessen te geven van het R.I.V.M zullen deze vanaf
donderdag 19 november op deze locatie en bij The Fitness Experience zijn en dus niet meer bij Avilas.  Reserveren voor de lessen bij Lasciva More & Outdoor zullen voorlopig nog via de Avilas app zijn zoals je inmiddels gewend bent. De lessen worden gegeven door de vertrouwde instructeurs van Avilas. Contact opnemen kan je via het bekende telefoonnummer 0174-640828 of mail naar info@avilas.nl doen.

Het lesrooster zal spoedig bekend gemaakt worden, hou je app dus goed in de gaten!

Trainen bij Avilas
Trainen bij je vertrouwde club kan nog tot vrijdag 20 november tot 21:00 uur. Dan zullen wij voorgoed met pijn in ons hart de deur sluiten. Wij hopen velen van onze trouwe leden  deze week nog te mogen begroeten.

Door de Corona maatregelen is een gezellig samenzijn niet mogelijk.
Gelukkig werd er bij  de afgelopen Corona maatregelen dit keer besloten dat we niet helemaal dicht hoefde en hebben we al met veel klanten mooie herinneringen opgehaald. Dit heeft ons enorm goed gedaan.

Wij willen alle leden, maar ook onze medewerkers, ontzettend bedanken voor de mooie jaren bij Avilas.
Lasciva More & Outdoor wordt een nieuw begin en samen met The Fitness Experience en het zwembad
De Hoge Bomen gaan wij er alles aan doen om uw veel sportplezier te geven en uw fitheid te behouden.

Met sportieve groeten,

Mart en Bianca

 

 

Nieuws

 • Avilas nieuwsbrief 14 november 2020

  Naaldwijk, 14 november 2020   Beste sporter,   Na vele geweldige...

  Lees meer
 • Avilas/Lasciva More & Outdoor/The Fitness Experience

  Beste Leden en vrienden van Avilas, Het zijn lastige tijden voor mensen en b...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Fitness

  Fitness

  Sportschool Avilas helpt je aan een gezonder lichaam en een beter figuur. Nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek!

  Lees meer
 • Thermen

  Thermen

  Waan uzelf in een wereld van rust en ontspanning in het saunacomplex van Avilas in Naaldwijk.

  Lees meer
 • Beautysalon

  Beautysalon

  Verwen jezelf en jouw partner met een beauty arrangement. Een heerlijk dagje helemaal tot rust komen bij Avilas beautysalon.

  Lees meer