Avilas/Lasciva More & Outdoor/The Fitness Experience

Beste Leden en vrienden van Avilas,

Het zijn lastige tijden voor mensen en bedrijven in deze Corona tijd.
Een crisis die ons leven vanaf 16 maart is gaan beheersen tot op de dag van vandaag
Ook ons bedrijf heeft hiermee te maken, we hebben er samen met jullie alles aan gedaan om de activiteiten zo goed als mogelijk door te laten gaan.

Wij staan nog steeds achter alle maatregelen die we hebben genomen:

Geen betaling vragen aan onze leden tijdens de gedwongen sluiting in de maanden april en mei. Hierdoor ontstond spontaan een supportactie door klanten.
Daar zijn wij nog steeds zeer dankbaar voor!
Online lessen werden aangeboden, daarna kwamen de buiten lessen, buiten Fitness,  een reserveringssysteem en schoonmaaksetjes. Toestellen moesten terug naar binnen op 1,5 meter dus de dameskleedruimte en de saunaruimte werden omgebouwd tot fitnesszaal.
Een klus die we noodgedwongen met minder personeel moesten klaren.

Alles hebben we met veel energie en toewijding gedaan. Het bracht ons ook weer veel vreugde, vooral als we terugdenken aan die mooie dagen met veel zon en klanten in de Fitness tent, klanten  op de Spinningfietsen, in de Zumba les, de Cross Worx les en later ook de BBB en Fit en Vitaal lessen die volgden buiten op de parkeerplaats voor Avilas. Het was een groot genot om jullie zo bezig te zien.

Tot onze spijt en het verdriet van onze sauna en zwembad klanten bleven de sauna en het zwembad dicht omdat deze eenvoudigweg niet rendabel te exploiteren is met de 1,5 meter regel.

Op 1 juli mochten de sportscholen weer open, ook onze club ging weer open. We waren blij maar wel met gemengde gevoelens omdat ook onze financiële buffer geslonken was en er een nieuwe concurrent open ging.
Een Basic Fit die op steenworp afstand een nieuw centrum gebouwd had op steenworp afstand van Avilas en The Fitness Experience en dat in deze tijd!

Een investering om Avilas weer een hedendaagse uitstraling te geven bleek in deze Corona tijd financieel niet haalbaar zonder tegemoetkoming van de verhuurder.
Daarom zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe locatie om daar ons sportgedeelte voort te kunnen zetten met ons eigen vertrouwde team.

Zeker is nu dat we de huidige locatie moeten verlaten per 1 december 2020. We hebben onze vaste medewerkers (die allemaal stuk voor stuk meer dan 15 jaar in dienst zijn) en later ook onze trouwe ZZP-ers  hiervan tijdig op de hoogte gebracht. We hebben met de vaste medewerkers eind juli bij elkaar gezeten. Ik heb toen moeten vertellen dat ik met heel veel pijn in mijn hart het bedrijf na 37 jaar moet gaan stoppen om bedrijfseconomische reden. Begrijpelijk waren alle medewerkers hier erg ontdaan van en menig traantje heeft gevloeid. Nadat het bericht wat was ingedaald is duidelijk gemaakt dat dit geheim moest blijven en het alleen met de partner besproken mocht worden zodat dit eventuele onderhandelingen niet in de weg zou staan. Wij wilden namelijk met z’n allen door in de sport. Functies zouden wisselen. Bianca zou mijn stokje overnemen, onze passie en ons team mocht niet verloren gaan!

Hoe, konden we nog niet zeggen. Het zoeken naar een nieuwe en passende locatie is ondanks volledige inzet helaas niet helemaal gelukt.

De afgelopen weken zijn er een aantal zaken gepasseerd waardoor de berichtgeving van onze kant nog niet verstrekt kon worden.

Vandaag, 5 november hebben we besloten om dit bericht naar jullie te versturen.

Onze huidige locatie sluit vrijdag 20  november haar deuren voor de leden.

 

Ons doel, nieuwe locatie, zelfde team, een nieuw modern Avilas is niet gelukt.

 

Wat wel is gelukt is het volgende:

 

Locatie1

 

The Fitness Experience aan de Warmoezenierstraat 19 in Naaldwijk stelt zijn ruimte voor alle Avilas leden op vertoon van uw Avilas pas gratis beschikbaar vanaf 15 november tot 15 december 2020.  U kunt hier heerlijk trainen in de Fitnessruimte en zodra het weer mag kunt u meedoen met de groepslessen en gebruik maken van de saunafaciliteiten. Het huidige groepslesrooster zal verruimt worden. De openingstijden zijn zeer prettig. The Fitness Experience zal in samenwerking met medewerkers van Avilas zorgen dat u zich hier snel thuis zult voelen.

 

In de volgende Nieuwsbrief ontvangt u meer informatie over hoe u zich na

15 december als Avilas klant kunt aanmelden bij The Fitness Experience.

 

Locatie 2 vanaf 20 november 2020

 

Bij het Zwembad De Hoge Bomen, adres: de Hoogwerf nr. 9  in Naaldwijk zal Bianca met medewerkers van Avilas verschillende activiteiten gaan verzorgen onder de naam:  
 

LASCIVA MORE & OUTDOOR.

 

Deze naam is door Bianca en haar dochter Savannah verzonnen. De naam Avilas waar ze al 25 jaar met veel plezier werkt (haar 2de kindje) mocht niet verloren gaan. Er zou een Latijnse naam komen omdat Avilas de Latijns/Griekse uitstraling heeft en omdat Latijns de medische vaktaal van het menselijk lichaam is. Lasciva betekent speels.

 

Dus kom vooral lekker veel spelen!

 

De lessen krijgen een speciaal karakter door de bijzondere, sfeervolle, overdekte buitenlocatie. Sporten in de buitenlucht hebben velen in de 1ste Corona periode als zeer prettig ervaren hierdoor is het idee ontstaan om op zoek te gaan naar een overdekte, toegankelijke buitenlocatie.

 

We sporten in kleinere groepen m.u.v. Spinning lessen, deze zullen weer naar het oude aantal van 25 deelnemers per les gaan.

Op het rooster komen o.a.: Body Pump, Zumba, Bootcamp, Cross worx, Functionele training, Total body en zelfs Body Balance.

Naast groepslessen kun je terecht voor: PT trainingen, sportvasten, lifestyle coaching en sportmassages.

Ook kun je op afspraak individueel of in groepsverband gebruik maken van de trainingsruimte.

Wij hopen dat de nieuwe Corona regels niet te lang duren, zodat u snel kennis kunt komen maken op deze locatie.
Meer informatie ontvangt u komende week in de Nieuwsbrief!

Wij vertrouwen met u en met onze nieuwe partners op een goede en vruchtbare samenwerking voor de toekomst.

Tot slot wil ik jullie allemaal uit de grond van mijn hart bedanken voor al die fijne jaren en  het vertrouwen dat ik van jullie heb gekregen in de afgelopen 37 jaar.

We hebben samen veel meegemaakt en beleeft.

De herinneringen zullen nooit verloren gaan.

 

De sportschool en het lesgeven heeft mij altijd veel vreugde en plezier gebracht ook al viel het de laatste jaren niet mee.
Het jaar 2020 is een jaar dat ik snel hoop te vergeten.
Het jaar 2021 ga ik met een nieuwe en frisse start in door aan de slag te gaan als parttime instructeur en klusjesman bij Lasciva More & Outdoor.   

Ik vertrouw er op dat ik jullie met deze twee nieuwe locaties een fantastisch alternatief bied.

Met Sportieve groet en tot snel ziens,

Mart Brugman
Team Avilas

 

Nieuws

 • Avilas nieuwsbrief 14 november 2020

  Naaldwijk, 14 november 2020   Beste sporter,   Na vele geweldige...

  Lees meer
 • Avilas/Lasciva More & Outdoor/The Fitness Experience

  Beste Leden en vrienden van Avilas, Het zijn lastige tijden voor mensen en b...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Fitness

  Fitness

  Sportschool Avilas helpt je aan een gezonder lichaam en een beter figuur. Nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek!

  Lees meer
 • Thermen

  Thermen

  Waan uzelf in een wereld van rust en ontspanning in het saunacomplex van Avilas in Naaldwijk.

  Lees meer
 • Beautysalon

  Beautysalon

  Verwen jezelf en jouw partner met een beauty arrangement. Een heerlijk dagje helemaal tot rust komen bij Avilas beautysalon.

  Lees meer