• sport

Lichaamsbehandelingen

Een heerlijke huidverzorgende lichaamsbehandeling kunt u bij ons ondergaan. Wij hebben een aantal verschillende lichaamsbehandelingen voor u.

Bodypack

Een heerlijke huidverzorgende lichaamsbehandeling. Allereerst krijgt u een scrubbehandeling met sisalhandschoenen. Dit stimuleert de doorbloeding en verwijdert dode huidcellen. Daarna wordt u ingesmeerd met een zoete amandelolie die uw huid weer heerlijk zacht doet aanvoelen. U wordt ingepakt in doeken, zodat de olie de tijd krijgt om in te werken op de lichaamshuid. Tijdsduur: 30 minuten.

Groene leem

Nadat uw gehele lichaam is ingesmeerd met de groene leem, wordt u ingepakt in de folie, zodat het goed warm wordt. Na de inwerkperiode, kunt u de leem afdouchen. Deze behandeling werkt ontgiftend, stimulerend voor de bloedsomloop en verwijdert de dode huidcellen. Tijdsduur: 45 minuten.

Rugbehandeling

In deze behandeling wordt de rug gereinigd middels een milde scrub, hierdoor worden overtollige (dode) huidcellen verwijderd. Vervolgens krijgt u een massage van rug, nek en schouders om lekker tot rust te komen en afvalstoffen worden afgevoerd. Daarna wordt er een pakking aangebracht die terwijl u heerlijk ligt te relaxen onder een warme deken zijn werk kan doen. Een verzorgende crème sluit de behandeling af, om de huid optimaal te verzorgen. Tijdsduur: 45 minuten.

Meer informatie?

Heerlijk genieten van een lichaamsbehandeling? Vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Dance Event met 6 verschillende sportscholen uit het Westland

  Dance Event zondag 6 oktober 2019 van 10.00 tot 15.30 uur. Met 6 verschillen...

  Lees meer
 • Gratis brunch bij dagentree elke 1e zaterdag van de maand

  Elke eerste zaterdag van de maand kunt u genieten van een heerlijke, uitgebre...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Fitness

  Fitness

  Sportschool Avilas helpt je aan een gezonder lichaam en een beter figuur. Nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek!

  Lees meer
 • Thermen

  Thermen

  Waan uzelf in een wereld van rust en ontspanning in het saunacomplex van Avilas in Naaldwijk.

  Lees meer
 • Beautysalon

  Beautysalon

  Verwen jezelf en jouw partner met een beauty arrangement. Een heerlijk dagje helemaal tot rust komen bij Avilas beautysalon.

  Lees meer