• sport

Handverzorging

Bij beautysalon Avilas in Naaldwijk werken uitsluitend gekwalificeerde medewerkers, specialisten op het gebied van ontspanning, verzorging en schoonheid. Bij Avilas krijg je echt de aandacht die je verdient.

Maintenance manicure

Een verzorgende behandeling voor uw handen en nagels. In deze behandeling worden uw nagels gevijld, nagelriemen uitgebreid verzorgd, uw handen worden ingesmeerd met handcrème en uw nagels gelakt met een kleur naar keuze. Tijdsduur: 30 minuten.

Manicure special

Tijdens deze uitgebreide behandeling krijgt u de maintenance manicure met als aanvulling een peelingscrub en handmasker, gevolgd door een heerlijke handmassage. Een echte oppepper voor uw handen! Tijdsduur: 45 minuten.

Paraffine handpakking

Een verzachtende behandeling voor de huid van uw handen. De handen worden rijkelijk in de crème gezet waarna ze worden onder gedompeld in een bad met warme paraffine. Hierdoor wordt de huid geheel afgesloten en de crème wordt tot diep in de huid opgenomen.

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over een van onze handverzorgingsbehandelingen of direct reserveren? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

 

Nieuws

 • Dance Event met 6 verschillende sportscholen uit het Westland

  Dance Event zondag 6 oktober 2019 van 10.00 tot 15.30 uur. Met 6 verschillen...

  Lees meer
 • Gratis brunch bij dagentree elke 1e zaterdag van de maand

  Elke eerste zaterdag van de maand kunt u genieten van een heerlijke, uitgebre...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Fitness

  Fitness

  Sportschool Avilas helpt je aan een gezonder lichaam en een beter figuur. Nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek!

  Lees meer
 • Thermen

  Thermen

  Waan uzelf in een wereld van rust en ontspanning in het saunacomplex van Avilas in Naaldwijk.

  Lees meer
 • Beautysalon

  Beautysalon

  Verwen jezelf en jouw partner met een beauty arrangement. Een heerlijk dagje helemaal tot rust komen bij Avilas beautysalon.

  Lees meer