• sport

Fitness Westland

Professionele
begeleiding
Uitgebreide
wellness
gratis proefweek
fitness

Lijkt Fitness in Westland je wel wat? Deze intensieve maar vooral erg leuke les volg je bij Avilas. Onder begeleiding van professionele en ervaren instructeurs werk jij naar jouw droomfiguur. Of je nu slanker, fitter of sterker wilt worden, fitness is dé oplossing voor al deze doelen.

Word de fitste versie van jezelf en volg fitness bij Avilas in Westland

Fitness is razend populair in Nederland en volg je in onze sportschool, gelegen in Westland. Met deze trainingsmethode combineer je gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één. Zak tot een hoek van 90 graden tijdens het squatten, ontwikkel kracht in jouw armen door iedere week nét die ene extra push-up voor elkaar te krijgen en voel je benen branden tijdens burpees.

Vertrouw op gediplomeerde instructeurs

Trainen met gewichten is een van de leukste sporten om te doen. Je ontwikkelt spiermassa en je stimuleert vetverbranding. Hierdoor word je sterker én verbeter je je figuur. Maar het laatste dat je wilt, is het oplopen van blessures. Daarom staat persoonlijke aandacht en begeleiding van onze gekwalificeerde instructeurs centraal. Op een verantwoorde én gezonde manier train jij voor jouw droomfiguur.

Volg een week lang gratis lessen fitness in Westland

Benieuwd of fitness in onze sportschool in Naaldwijk, Westland iets voor jou is? Kom het eens uitproberen! Je start bij ons met een gratis proefweek. Neem gerust vrienden of vriendinnen mee. Want sporten is pas écht leuk als je elkaar motiveert en samen resultaat boekt. Voor vragen over het lesrooster, de tarieven of overige vragen staan we je graag telefonisch te woord via 0174-640828.

Ervaar het zelf: Gratis Proefweek

Wil jij zelf ervaren hoe het is om te sporten bij Avilas Naaldwijk? Meld je dan snel aan voor de Gratis Proefweek door onderstaand formulier in te vullen.

 • * velden zijn verplicht.

Beauty arrangement Scheveningen | Fitness Westland | Infrarood sauna Den Haag

Nieuws

 • Dance Event met 6 verschillende sportscholen uit het Westland

  Dance Event zondag 6 oktober 2019 van 10.00 tot 15.30 uur. Met 6 verschillen...

  Lees meer
 • Gratis brunch bij dagentree elke 1e zaterdag van de maand

  Elke eerste zaterdag van de maand kunt u genieten van een heerlijke, uitgebre...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Fitness

  Fitness

  Sportschool Avilas helpt je aan een gezonder lichaam en een beter figuur. Nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek!

  Lees meer
 • Thermen

  Thermen

  Waan uzelf in een wereld van rust en ontspanning in het saunacomplex van Avilas in Naaldwijk.

  Lees meer
 • Beautysalon

  Beautysalon

  Verwen jezelf en jouw partner met een beauty arrangement. Een heerlijk dagje helemaal tot rust komen bij Avilas beautysalon.

  Lees meer