Reserveer je les!

Beste klant,

Na de toespraak van premier Rutte dinsdag 19 mei, waaruit bleek dat er nog geen ruimte is voor de sportscholen om eerder onze deuren te openen, hebben wij het volgende gerealiseerd.

Wij hebben een tent op onze parkeerplaats naast het gebouw geplaatst van 18 meter lang en 5 meter breed met verschillende fitnesstoestellen en losse gewichten.
Zo kan er vanaf maandag 25 mei eindelijk weer getraind worden.Voor alle lessen en Fitnesstrainingen zal er gereserveerd moeten worden. Voor de Fitness zal dit in blokken van 1,5 uur gebeuren en voor de groepslessen volgens gewoon tijdsschema.

Gezien de beperkte mogelijkheden door de regels van het RIVM dient dit op gepaste wijze te gebeuren.

 • Klanten met een onbeperkt abonnement kunnen vooralsnog 2x per week een training reserveren. Voor overige abonnementen kan dit 1x per week. Wil je deze training voor een langere periode vastzetten geef dit dan duidelijk aan bij de reservering.Natuurlijk kun je altijd even bellen of langskomen om te kijken of er ruimte is.
 • Afmelden kan 24 uur voor aanvang van de gereserveerde training en alleen via info@avilas.nl Let op! voor niet afgemelde trainingen wordt een boete berekend volgens een losse les van €12,50. 
 • Als buienradar regen voorspelt zullen de buitenlessen niet door kunnen gaan. Blijft het onder de tent droog dan zal de Fitness geopend blijven. In een gesloten tent mag niet getraind worden volgens het RIVM dus is in dit geval geen optie. Bij twijfel gewoon even bellen 0174-640828
 • Bij aanvang ontvangt u een schoonmaaksetje waarmee u de gebruikte materialen kunt reinigen.
 • Kleedkamers blijven gesloten.
 • Registreren graag vooraf en via aangegeven looproute. 

De creche zal nog gesloten blijven. 

Alle incasso's zullen na 2 maanden niet te hebben geincasseerd vanaf juni weer worden afgeschreven. Sauna abonnementen kunnen op verzoek omgezet worden naar een sportabonnement naar keuze.

De tegoeden van de 10x buitenleskaarten zullen worden verrekend met het abonnement

Online lessen zitten bij alle abonnementen inbegrepen zolang wij deze blijven geven. Online abonnementen die al betaald zijn worden verrekend met het abonnementsgeld.
Had je je nog niet aangemeld of uit laten schrijven. Meld je dan gewoon weer aan via Facebook Avilas bij de besloten groep Avilas online workout.

Gehuurde materialen hebben wij vooralsnog niet nodig. Met uitzondering van de Body Pumpsets wij vragen daar enkele van terug met ingang vanaf 25 mei.
Bel even naar 0174-640828.

Vanaf 1 juni mogen wij ook volgens de 1,5 m afstand ons terras weer openen. 

Parkeerplaats is beperkt, kom op de fiets of lopend!

Deze Corona toestand zorgt voor heel wat aanpassingen, wij doen ons uiterste best om dit op gepaste wijze en binnen onze mogelijkheden voor een ieder zo goed mogelijk te regelen. Wij staan open voor opbouwende kritiek.

LET OP RESERVEREN VOOR DE FITNESSRUIMTE IS VANAF ZONDAG 24 MEI VANAF 17.00 PAS MOGELIJK!!!!!!!!!

Lesrooster
https://www.avilas.nl/nl/sport/lesrooster-buitenlessen-en-fitnesstijden/

Meld je aan voor de les!


 • * velden zijn verplicht.


 

 

Nieuws

 • Corona brief aan alle leden ivm incasso

   

  Lees meer
 • Corona bericht voor leden

  Beste Avilas leden, De Corona situatie zal veel vragen oproepen, met dit ber...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Fitness

  Fitness

  Sportschool Avilas helpt je aan een gezonder lichaam en een beter figuur. Nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek!

  Lees meer
 • Thermen

  Thermen

  Waan uzelf in een wereld van rust en ontspanning in het saunacomplex van Avilas in Naaldwijk.

  Lees meer
 • Beautysalon

  Beautysalon

  Verwen jezelf en jouw partner met een beauty arrangement. Een heerlijk dagje helemaal tot rust komen bij Avilas beautysalon.

  Lees meer