• standaard-niet-verwijderen

In 13 weken slanker, sterker en fitter

Groot succes!
 

Onder leiding van Joey van Zanen nog 1 gezamenlijke  les Cross Worx. Aansluitend wordt onder het genot van een drankje met een aantal deelnemers het  in 13 weken slanker, sterker en fitter programma onder leiding van lifestyle coach Bianca Krielaart afgerond. Dit keer hadden we gevarieerde deelnemers.De één stapte voor het eerst over ‘de’ drempel van de sportschool. De ander had de uitdaging om ondanks dat er al meerdere keren in de week werd gesport en op de voeding werd gelet toch nog de conditie te verbeteren, gewicht te verliezen en het  lichaam strakker te maken. Voor vele was het ook een uitdaging om tijd te maken in hun toch al druk bezette leventje om aan zichzelf te kunnen werken.

Even een kort gesprekje met 1 van de deelnemers:

Carola v.d.Berg-Helderman 48 jaar
Werkzaam bij Jens vd Valk in Honselersdijk

Sportte voor ze aan het programma meedeed al 2 a 3 keer per week en is al  23 jaar lid van Fit Sauna Beauty Center Avilas.

Begon aan dit programma omdat er geen motivatie meer was, zat niet helemaal lekker in  d’r vel en merkte dat de klad erin raakte. Op de bank na een drukke werkdag met iets lekkers op schoot voelde ook wel even goed, zelfs terwijl ze heel goed wist dat je juist energie krijgt door het sporten.

Wat is je doel?
Plezier terug krijgen in het sporten, afvallen en gerichter sporten.

Wat heb je bereikt?
Ik heb veel meer plezier gekregen in het sporten. Door de lifestyle coach Bianca werd ik gemotiveerd en gepusht om andere activiteiten binnen Avilas te gaan doen waar ik zelf nooit aan begonnen zou zijn. Ik voel me nu een stuk fitter maak bewustere keuzes in voeding en sportactiviteiten. Ik ben afgevallen en zit lekkerder en strakker in mijn vel. Ik ben dus zeker  tevreden met het resultaat.

Medio september 2018 zullen we weer een nieuwe cursus starten. Voor meer informatie en inschrijvingen mail naar info@avilas.nl of tel. 0174-640828 vragen naar Bianca.
Of vul het onderstaande formulier in. We nemen binnen een werkdag contact met u op.


 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Streetdance uitvoering 2018

  De meiden van de Streetdance hebben weer een super gave show gedanst! He...

  Lees meer
 • Streetdance meiden gezocht!

  Lees meer
Meer nieuws
 • Fitness

  Fitness

  Sportschool Avilas helpt je aan een gezonder lichaam en een beter figuur. Nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek!

  Lees meer
 • Thermen

  Thermen

  Herfst arrangement

   

  Lees meer
 • Beautysalon

  Beautysalon

  Verwen jezelf en jouw partner met een beauty arrangement. Een heerlijk dagje helemaal tot rust komen bij Avilas beautysalon.

  Lees meer