Infrarood sauna Den Haag

Professionele
begeleiding
Uitgebreide
wellness
gratis proefweek
fitness

Kom helemaal tot rust in de infrarood sauna, tijdens een bezoek aan de wellness van Avilas, niet ver van Den Haag. Je kiest naast de infrarood sauna uit verschillende saunamogelijkheden, baden en je krijgt een zomerse teint onder een van onze zonnebanken. Bekijk de tarieven en arrangementen online of bel voor meer informatie.

Tal van voordelen aan een bezoek aan de infrarood sauna in de regio van Den Haag

Net zoals bij een bezoek aan andere sauna’s, voel je jezelf na een bezoek aan een infrarood sauna fit en gezond bij Avilas nabij Den Haag. Maar het biedt je nog veel meer voordelen. De droge warmte is zeer goed te verdragen en het is bijzonder effectief bij spier- en gewrichtspijn. Hierdoor kom je tijdens een bezoek aan onze infrarood sauna in Naaldwijk, niet ver van Den Haag, helemaal tot rust. Zowel na een intensieve workout als tijdens een dagje wellness.

Combineer de sauna met onze sportschool

Regelmatig combineren onze gasten een bezoek aan de sportschool met een bezoek aan de sauna. Kies voor een intensieve sessie met onze fitnessapparatuur of volg een van onze groepslessen, zoals BBB, Bodypump, Aquafitness of Crossworx. Met een wekelijks programma van 19 verschillende lessen, kies je uit een gevarieerd lesrooster.

Spaar voor korting op een dagentree voor de sauna

Wist je dat je als vaste klant bij ons spaart voor verschillende kortingen met ons spaarsysteem? Bij ieder bezoek geven we je 10 punten cadeau als je jouw pasje registreert. Bij een totaal van 100 punten ontvang je bijvoorbeeld 30% korting op een dagentree voor de sauna. Voor vragen over het spaarsysteem, onze infrarood sauna of overige vragen staan we je graag te woord via 0174-640828.

Ervaar het zelf: Gratis Proefweek

Wil jij zelf ervaren hoe het is om te sporten bij Avilas Naaldwijk? Meld je dan snel aan voor de Gratis Proefweek door onderstaand formulier in te vullen.

 • * velden zijn verplicht.

Kickboksen Westland | Paaldansen Westland | Personal training Westland

Nieuws

 • Zumba marathon voor Team Westland 3 februari 2019 groot succes!

  Lees meer
 • Streetdance Sneak Peak 2019

  Zondag 15 december hebben alle Steetdancers een schitterend optreden geg...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Fitness

  Fitness

  Sportschool Avilas helpt je aan een gezonder lichaam en een beter figuur. Nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek!

  Lees meer
 • Thermen

  Thermen

  Waan uzelf in een wereld van rust en ontspanning in het saunacomplex van Avilas in Naaldwijk.

  Lees meer
 • Beautysalon

  Beautysalon

  Verwen jezelf en jouw partner met een beauty arrangement. Een heerlijk dagje helemaal tot rust komen bij Avilas beautysalon.

  Lees meer