• standaard-header

Saunabrunchloop

Elke eerste zondag van de maand vindt de sauna brunchloop plaats.
Er wordt dan een trimloop gehouden van 5,6/10 en 15 km.
Na de warming-up gaan de lopers om 10.00 uur van start. (Inschrijven tot 15 min. voor de start)
Aansluitend kunt u zich tegoed doen aan een brunch en gebruik maken van de saunafaciliteiten tot 14.00 uur.

Sauna Bikeride

Gemiddeld 2 uur fietsen op de racefiets onder begeleiding van Hugo van Hees. Het gaat hier niet om een wedstrijd maar om de fun. U fietst langs plekken waar u nog niet eerder bent geweest, zo ontdekt u de vele verborgen schoonheden van het Westland. Aansluitend kunt u genieten van onze heerlijke brunch en voor de liefhebbers is het ook genieten van al onze saunafaciliteiten.
Deze activiteit bieden wij aan gedurende de maanden april tot en met oktober. De start is om 9.30 uur. In de wintermaanden wordt de Bikeride vervangen door een spinningles van 2 uur. De start is om 10.00 uur.

Bootcamp

Bootcamp is een groepstraining die conditie- en krachtoefeningen combineert. De training wordt in de buitenlucht gehouden onderleiding van een gediplomeerde ervaren trainer en duurt ongeveer 1 uur. Tijdens Bootcamp wordt er gebruik gemaakt van obstakels die in de omgeving aanwezig zijn. Denk bijvoorbeeld aan bankjes, stoepranden, boomstronken en hekken. In een Bootcamples wordt er regelmatig met tweetallen of kleine groepjes gewerkt. De oefeningen die gedaan worden kunnen sterk variëren. Conditionele oefeningen zoals hardlopen of wandelen worden afgewisseld met krachtoefeningen. Krachtoefeningen worden met je eigen lichaamsgewicht uitgevoerd maar er kunnen ook materialen voor gebruikt worden. De start is om 10.30 uur.

De tarieven

Loop, Bikeride of Bootcamp € 4,50 p.p. incl. sportdrankje
Loop, Bikeride of Bootcamp € 10,95 p.p. incl. brunch
Loop, Bikeride of Bootcamp € 22,50 p.p. incl. brunch en alle saunafaciliteiten

Nieuws

 • Nieuw bij Avilas: Bootcamp

  Vanaf juli 2017 gaan we elke eerste zondag van de maand Bootcamp geven! Bootc...

  Lees meer
 • Nieuwe les bij Avilas: Small Group Fitness!

  Heb jij behoefte aan meer motivatie en persoonlijke aandacht. Dat kan nu met ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Fitness

  Fitness

  Sportschool Avilas helpt je aan een gezonder lichaam en een beter figuur. Nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek!

  Lees meer
 • Thermen

  Thermen

  Wellness mega deal!!

  Lees meer
 • Beautysalon

  Beautysalon

  Verwen jezelf en jouw partner met een beauty arrangement. Een heerlijk dagje helemaal tot rust komen bij Avilas beautysalon.

  Lees meer